vedrunavallterrassa@vedruna.cat

Atenció al públic de 8:00 a 18:30

93 780 29 33

I VAN 14 ANYS…

No tenim paraules. Fa 14 anys, des que hi ha memòria històrica d´aquests partits, que els professors de la nostra escola segueixen guanyant a futbol sala als alumnes de 2n de batxillerat, la majoria ja majors d´edat. Aquesta vegada, el passat divendres 14, a les 17.30, l´èpica ha estat majúscula. Hi havia baixes anunciades (Miquel Cortés, el crack de l´equip, que estava de baixa) i d´altres que per diferents motius,  (Francesc Argemí, Maikel Blanco i Marc Ballestar, substitut natural d´en Miquel) no han pogut participar en el partit. A fi de comptes, que érem 5 únics elements pel trascendental matx: JORDI BENET a la porteria; VALENTÍ PUIGGRÓS a la reraguàrdia; DAVID FERNÁNDEZ i ENRIC MATEU, a les bandes (fent tant de laterals com d´extrems!); ANTONIO BLANCO al davant tot mantenint una pressió constant a la sortida de la pilota. El partit va començat amb un clar domini dels joves, 0-3 als primers 10 minuts, però just al final de la primera part, l´equip de profes va aconseguir l´empat (3-3 al descans). A la segona, el domini dels jugadors amb experiència ha estat clar, el joc en equip s´ha mostrat superior a les individualitats i ha acabat amb una justa victòria, 7-6, tot i que sembla un set guanyat al tie-break…
Moltes felicitats per als integrants d´aquesta plantilla i per a les dels altres anys.
I a vosaltres, alumnes, potser l´any vinent…